کتاب ستون های جامعه

اثر هنریک ایبسن از انتشارات قطره - مترجم: طلایه رویایی-ادبیات مدرن




خرید کتاب ستون های جامعه
جستجوی کتاب ستون های جامعه در گودریدز

معرفی کتاب ستون های جامعه از نگاه کاربران
هرچند در پایان‌بندی ناگهان خیلی افت می‌کرد، آنقدر چیزهای خوب داشت که همچنان چهار ستاره بگیرد. و جذابیت این کار در دل مجموعه آثار برایم از این جهت است که اتود خیلی از ایده‌ها را که در آثار پسین به کمال می‌رسند در اینجا می‌توان دید.‏

مشاهده لینک اصلی
نمايشنامه هاي ايبسن به دو بخش دسته بندي مي شوند.
دسته اول كه درون مايه ي آن ها معضل هاي اجتماعي است و دسته ي دوم مشكلات و معضلات فردي افراد را هدف قرار مي دهد.
ستون هاي جامعه مشمول دسته ي اول است و معضلي كه ايبسن در اين نمايشنامه آن را مورد هدف خود قرار داده است دروغ است.
آقاي برنيك كه يكي از ستون هاي جامعه ي خود است و به زبان خودماني همه سر اسمش قسم مي خورند با معضل دروغ دست و پنجه نرم مي كند.
اساس زندگي موفق خود را بر پايه ي دروغ بنا كرده و حال تبديل به مهم ترين ستون جامعه ي خود شده است.دروغي كه پانزده سال بر روي آن سرپوش گذاشته مي شود و به ناگهان در آستانه افشا قرار مي گيرد و بقيه ي ماجرا...
در مجموع كتاب هايي كه معضل هاي اجتماعي را بيان ميكنند جزو كتاب هاي مورد علاقه ام هست به اين دليل كه گاهي اوقات نمايشنامه اي مثل اين خيلي دقيق و موشكافانه مي تواند آثار رفتارهاي زشتي مثل دروغ گفتن را بيان كند و از جنبه اي يادآوري مي كند كه در دراز مدت هم تاثيرش پايدار خواهد بود چون به محض تمام شدن نمايشنامه با خودم گفتم ممكنه اين اتفاق براي خودمم رخ بده و نكته ي ديگر واقع گرايانه بودن داستان هست كه ذره اي از عناصر سورئاليستي يا گيج كننده و مبهم استفاده نشده است.(پيامي اجتماعي به ساده ترين شكل ممكن انتقال داده ميشود،مشابه كاري كه برتولت برشت با خواننده ي آثارش مي كند).
لحظه ي گرفتاري آقاي برنيك در قبري كه خودش براي خودش كنده بود و هم چنين تصميم گيري و انتخابش بين دو راهي حقيقت و دروغ از جذاب ترين بخش هاي اين نمايشنامه بود.

مشاهده لینک اصلی
کتاب های مرتبط با - کتاب ستون های جامعه


 کتاب اصول و تکنیک های داستان نویسی نوین در جهان (جلد اول)
 کتاب چهره ی پنهان عشق
 کتاب دیوانه ها در زمین بازی
 کتاب بکت،پایان بازی نوشتن
 کتاب نظریه سیستم ها و تغییر پارادایم در جامعه شناسی
 کتاب درآمدی بر فهم جامعه ی مدرن _ کتاب چهارم